Ερωτήσεις

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις για τις πιο συχνές απορίες!

Πληρωμή

Οχι, δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Οι τιμές που φαίνονται είναι αυτό που θα πληρώσετε. Εμπεριέχουν ΦΠΑ.

Επικοινωνείστε μαζί μας για τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση που σας ενδιαφέρει.

Η πληρωμή γίνεται πρίν ή μετά την περιήγηση. Δεν απαιτείται προπληρωμή.

Προετοιμασία

Φορέστε κάτι άνετο. Προτείνεται να φοράτε παπούτσια πεζοπορίας, μπότες, ή sneackers. Είναι προτιμότερο να φοράτε ρούχα που κράτανε τον ιδρώτα μακριά και είναι άνετα.

Δεν χρειάζονται πολλά, ρούχα κατάλληλα για τον καιρό και μια τσάντα για σνακ και νερό. Θα σας συμβουλεύαμε να έχετε και κάποια χρήματα μαζί σας ,επειδή δεν υπάρχει μεσημεριανό στις παροχές και ισώς χρειαστεί να αγοράστε κάτι στα τοπικά μαγαζιά. Υπάρχει Atm στις στάσεις πυ θα κάνουμε.

Κρατήσεις

Οι πληρωμές γίνονται την μέρα της περιήγησης, οπότε δεν υπάρχει πολτική ακύρωσης.

Ναι. Κρατήσεις απαιτούνται για όλες τις περιήγησεις. Οι κράτησεις μας βοηθάνε να οργανώσουμε τον αριθμό των ξεναγητών που χρειάζονται για να είναι οι ομάδες διαχερίσιμες και ευχάριστες, και μας δίνουν την επιλογή για αλλαγές στις περιηγήσεις λόγω καιρού ή οτιδήπτε μπορεί να τις επιρεάσει.

Καιρός

Ο περίπατος γίνεται με οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες. Η περιήγηση μας εξάλλου αποτελέι μια περιπέτεια. Αν ο καιρός δεν είναι ασφαλής η περιήγηση αλλάζει ή ακυρώνεται. Θα ενημερωθείτε την εβδομάδα της περιήγησης για οποιαδήποτε αλλαγή.

Έχετε και άλλες ερωτήσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο welcome@exploreziria.gr ή να καλέσετε στο +30 6943157320